• EXCELIUS

    Sistemes de gestió empresarial per a la PIME.

CONTRIBUÏM A L’EXCEL·LÈNCIA DELS NOSTRES CLIENTS

A Excelius distribuïm i implantem sistemes informàtics de gestió empresarial assessorant, formant i acompanyant els nostres clients perquè n’aconsegueixin el màxim rendiment i profit possibles.

¿Saps els diners que podries guanyar amb un CRM a la teva empresa?

¡CALCULAR ARA!

01. RESULTATS EN VENDES, ARA!

La tasca comercial és complexa i cada dia més competitiva. Descobreix com planificar, supervisar i millorar el rendiment de l’equip comercial i la fidelització de clients.

02. MÉS FEINA, MENYS ESFORÇ.

Disposar de les eines informàtiques adients redueix costos, millora marges d’explotació i millora la direcció. Per un ínfim cost dota l’organització de les eines imprescindibles per sobreviure i créixer.

03. PREN EL CONTROL.

Et donem les eines per fer realitat les idees i necessitats de l’empresa actual: Procediments de venda, Control real de costos i beneficis i Reducció de costos administratius.

PRODUCTES I SERVEIS

ÚLTIMS ARTICLES

IDL Consulting revoluciona l’ús del seu CRM

IDL consulting s'especialitza des de 2011 en l'anàlisi, diseny i execució de campanyes de generació d'oportunitats de venda qualificades. http://www.idlconsulting.es/ "Amb Excelius hem revolucionat la forma que teníem de fer servir  Sage CRM quan estàvem dubtant de…