Excelius és garantia d’èxit

Estem fets a mida de les petites i mitjanes empreses de Catalunya. Estem fets per ajudar a guanyar. Estem fets per a dur l’èxit.

EXPERTS EN LES NECESSITATS DEL CLIENT

Excelius Europa és un equip de professionals, – formats en les àrees comercial i de tecnologies de la informació -,  que ajuden a recopilar, analitzar i optimitzar la informació comercial per tal d’incrementar beneficis i/o vendes i aconseguir els objectius empresarials.

Dirigits per en Carles Amadó, la nostra vocació és, sense dubte, resoldre les necessitats del client.

FLEXIBILITAT I COMPROMÍS

La nostre metodologia es basa en la flexibilitat i el compromís.

Flexibilitat per adaptar-nos, tant en pressupost com en ritme de treball a les necessitats dels nostres clients, de forma que les millores que es vulguin afrontar, es duguin a terme de la millor manera possible.

Compromís per a dur a terme el projecte establert en el temps previst i amb la màxima eficàcia, tant presencialment com interactuant online com correspon a una empresa del S. XXI.

ACOMPANYEM, FORMEM I DONEM SUPORT ALS USUARIS

El nostre equip de col·laboradors, assessoren, formen i acompanyen els clientes per tal de treballar amb el màxim rendiment i profit possibles. L’èxit d’implantació d’un projecte va inevitablement unit a la nostra implicació amb el mateix.

PRÒXIMS I ÀGILS EN LA RESPOSTA

Per racionalitzar les actuacions comercials, Excelius distribueix i implanta sistemes informàtics de gestió empresarial (CRM i ERP). Però el que ens fa forts i diferencials és la proximitat i l’agilitat en el servei, en l’assistència personal dels que treballem a Excelius Europa.