El dijous 24 de maig, Excelius conjuntament amb Albert Bosch, alpinista i emprenedor van presidir la conferència “Persistir és vèncer!” que es va organitzar a la seu de la Unió Empresarial Intersectorial (UEI) a Granollers.

Un esdeveniment on els petits empresaris del Vallès Oriental van poder conèixer de primera ma les eines de gestió empresarial de Sage que ofereix Excelius. Una excel·lent oportunitat per entendre la nova llei de Protecció de dades (RGPD) que es va implementar el passat divendres 25 de maig i conèixer com el CRM, software destinat a gestionar la informació dels clients d’empreses o altres tipus d’organització, és una eina necessària pel dia a dia de les empreses, ja siguin grans o petites.

Durant la jornada, els assistents van poder presenciar la xerrada d’Albert Bosch, primer català a arribar al pol Sud en solitari, primer pilot a córrer un Dakar amb un cotxe elèctric i promotor de diferents projectes de medi ambient, que va explicar tres aventures de la seva trajectòria professional que l’hi han servit per seguir endavant i aprendre, però sobretot, per persistir en el camí de la emprenedoria. Els empresaris van poder relacionar les aventures de l’alpinista amb les seves pròpies experiències professionals.

Després de la xerrada de l’Albert Bosch, un dels clients d’Excelius va explicar l’aventura d’implementar el CRM de Sage i el tracte proper amb l’empresa Excelius, on destacava el seguiment durant tot el procés d’implantació del software i com aquest ha aportat resultats positius a la seva empresa.

Una vegada finalitzada la conferència, els assistents van poder intercanviar impressions i/o preocupacions sobre els temes tractats, resoldre dubtes sobre el CRM i aprofundir més en les eines de gestió de clients de Sage que ofereix Excelius. A més a més, van gaudir d’un pica-pica que va permetre allargar la vetllada.

Un esdeveniment, que va servir perquè els empresaris del Vallès Oriental es poguessin conèixer entre ells i reflexionessin sobre els riscos que han d’assumir per arribar a aconseguir els reptes marcats.

Amb aquesta conferència Excelius ha volgut arribar als petits empresaris vallesans i fer-los entendre la importància d’implementar un gestor de clients per les seves empreses. Una travessia de negoci amb els seus riscos però a la vegada amb un final satisfactori.