Per triar un software de gestió cal fer-se moltes preguntes, però sobretot tenir moltes respostes.

Sage 200C és la resposta a les teves inquietuds:


S’ADAPTARÀ AL MEU TIPUS DE NEGOCI?
Sí. El seu sistema modular i el seu innovador ecosistema de treball, que permet la contractació de solucions de tercers homologats per Sage, fa de Sage 200c una solució perfectament adaptable als més variats tipus de negoci.

QUINES ÀREES DE GESTIÓ COBREIX SAGE 200C?
Totes… i moltes més. A més dels mòduls tradicionals d’un ERP i d’una sèrie de mòduls de gestió avançada, Sage 200c et permet accedir a funcionalitats d’alta productivitat amb eines de col·laboració via API: Connexió, descàrrega i integració automàtica d’apunts bancaris, Ecommerce, Sage Laboral Portal 360, etc…

COM PUC CRÉIXER O AUGMENTAR FUNCIONALITATS?
Afegint mòduls o solucions específiques de tercers… Els avenços en connectivitat de Sage 200c l’han portat a crear un nou ecosistema de treball que integra solucions de tercers homologades per Sage. Permetent així connectar i integrar solucions molt especialitzades i específiques.

COM APRENDRE A UTILITZAR-LO?
Molt més fàcil del que creus… Un disseny actual i la seva especial usabilitat, facilita la teva adaptació i ús. Amb Sage 200c trobaràs sempre la dada, procés o informació, de forma precisa sense perdre’t per l’aplicació.

S’INTEGRARÀ AMB APLICACIONS D’MEU NEGOCI?
Sage 200c té plena capacitat de connectivitat i integració. Els nostres experts avaluen les teves necessitats de connexió i integració amb Sage 200c. Recorda a més que pots integrar Sage 200c amb Ms Office 365.

QUIN PREU TÉ?
Tu tries. El seu sistema modular amb pagament per subscripció facilita el control de la despesa en tot moment, ja que pagues només pel que estàs fent servir. Això facilita l’escalabilitat, fins i tot en empreses amb un gran component d’estacionalitat. A més, podràs adaptar Sage 200C al teu negoci amb senzills processos de configuració o personalització.

CADA QUANT S’HA D’ACTUALITZAT?
L’actualització és automàtica. Amb Sage 200C sempre treballaràs d’acord amb la normativa legal vigent i amb les últimes actualitzacions tecnològiques que desenvolupem, perquè s’actualitza automàticament, previ avís i anticipació suficient perquè puguis seguir atenent el teu negoci i clients amb total confiança. Amb Sage 200c, la gestió del seu manteniment la controles tu, al teu ritme i necessitats.